Neoplantine paštete i gotova jela i u Hrvatskoj

Novosadska kompanija za proizvodnju mesa Neoplanta potpisala je ugovor s Konzumom, najvećim maloprodajnim lancem u Hrvatskoj, i od danas će se paštete i gotova jela te kompanije moći da kupe u prodajnim centrima Konzuma. Prvi šleper proizvoda već je stigao u Hrvatsku, pa se Patelina paštete i "Prego" gotova jela sada nalaze na policama preko 800 marketa, supermarketa, ali i Velpro centara Konzuma. Neoplanta očekuje odlične rezultate prodaje, jer su "Prego" gotova jela, za razliku od sličnih proizvoda drugih kompanija koji se nalaze u konzervama, trenutno jedina na hrvatskom tržištu upakovana u aluminijumsku foliju. Plan ove kompanije je da u naredne tri godine u Hrvatskoj ostvari tržišni udeo od najmanje pet odsto u kategoriji pašteta.

Neoplantine paštete i gotova jela i u HrvatskojNovosadska kompanija za proizvodnju mesa Neoplanta potpisala je ugovor s Konzumom, najvećim maloprodajnim lancem u Hrvatskoj, i od danas će se paštete i gotova jela te kompanije moći da kupe u prodajnim centrima Konzuma.

Kako je saopšteno iz Neoplante, prvi šleper proizvoda već je stigao u Hrvatsku, pa se Patelina paštete i "Prego" gotova jela sada nalaze na policama preko 800 marketa, supermarketa, ali i Velpro centara Konzuma.

Neoplanta očekuje odlične rezultate prodaje, jer su "Prego" gotova jela, za razliku od sličnih proizvoda drugih kompanija koji se nalaze u konzervama, trenutno jedina na hrvatskom tržištu upakovana u aluminijumsku foliju.

Plan ove kompanije je da u naredne tri godine u Hrvatskoj ostvari tržišni udeo od najmanje pet odsto u kategoriji pašteta, saopšteno je.

Proizvodi Neoplante prisutni su u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a nedavno je ta kompanija dobila odobrenje da meso i mesne proizvode izvozi u Carinsku Uniju Rusije, Belorusije i Kazahstana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik